miercuri, 6 aprilie 2016

Tv cu circuit inchis ideal hotel pensiune 0762.109.417

69175-0-satelit_studentesc1.jpg
RETELE TELEVIZIUNE CU CIRCUIT INCHIS Oferim servicii de proiectare executie retele de televiziune cu circuit inchis pentru hoteluri moteluri in urmatoarele variante: • Cu instalatie comunitara de satelit (cu receptoare de satelit in fiecare locatie) • Cu instalatie conunitara de CATV (cu statie CATV locala configurabila dupa dorintele clientului) • Cu instalatie comunitara de CATV( fara statie cu un numar de canale redus)
Montaj ministatii satelit si cablu la pensiuni si vile Pentru cazurile in care avem o pensiune ,vila sau minihotel si dorim sa scadem pretul cu abonamentul raportat la numarul de camere si timpul cat este folosit este mai convenabil sa facem o ministatie de satelit si terestra cu un numar limitat de canale ,de pana la 20 maxim ,ce poate fi facuta la un pret acceptabil si cu un abonament redus ,numai pentru cateva canale principale . Folosind modulatoarele receptoarelor pretul instalatiei poate fi mult scazut ,la fel abonamentul pentru canalele principale poate fi scazut daca se folosesc DTH-urile ce permit mai multe receptoare adaos cu abon.mic gen Dolce .
 
Pentru informatii suplimentare legate de dimensionarea corespunzatoare a instalatiei, pentru proiectarea si realizarea ei, va rugam sa ne contactati la telefoanele sau mailurile prezentate in pagina de contact. In functie de situatia amplasamentului se poate realiza un deviz estimativ al acestei lucrari.
Informam pe cei avizati ca o parte importanta a programelor romanesti se pot receptiona liber atat terestru cat si prin satelit. Programele respective sunt: TVR 1, TVR 2, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena 4 (Euforia), PRO TV (PRO TV HD), Prima Tv, Party Tv, National Tv, Realitatea Tv, N24, Favorit Tv, Etno Tv, Monney Channel, OTV, DDTV, Kiss Tv, U Tv, TVR International, etc ... Deasemeni se pot obtine licente pentru programe cum ar fi: Minimax, Animax, National Geographic, Viasat Explorer, TV 1000, Viasat History, etc... Contractele se realizeaza direct cu televiziunile respective evitand costurile suplimentare de care beneficiaza societatile de profil. Receptia acestor programe se realizeaza direct din transpondoarele televiziunilor rezultand o calitate ireprosabila de receptie.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu